Hij kocht een huis – en wat hij in de tuin vond is adembenemend

4012

Hij was verbaasd dat hij een enorme kamer onder zijn achtertuin ontdekte. Maar dat is nog niet alles – hij vond een heel netwerk van tunnels.

Al snel bleek dat hij een ondergrondse kernbunker had gevonden. Tijdens de koude oorlog tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie werden veel mensen paranoïde en gaven ze opdracht om dergelijke bunkers onder hun huizen te maken.

Het zwembadbedrijf zag dit dan ook als een kans en voegde bunkers toe aan hun assortiment. Ze begrepen immers al de basistechniek die nodig was om ze te bouwen.

Maar wat deed John met de bunker? De volgende stap was de restauratie. Omdat hij extra geld nodig had om dit te realiseren, wendde hij zich tot GoFundMe. Hij postte een verzoek, waarin hij zijn situatie toelichtte en zocht financiële hulp om een oude bunker in zijn achtertuin te restaureren. De ingang van de bunker was het lastigste deel, hij schatte dat hij ongeveer 2000 dollar nodig zou hebben.

Na afloop van de werken had hij een boodschap voor iedereen die een bijdrage leverde. Hij zei dat de trap eindelijk klaar is en dat het veilig is om naar binnen te gaan!