Hij kocht een huis – en wat hij in de tuin vond is adembenemend

4012

John had een nieuw plan om deze verborgen “schat” te zoeken. Hij ging naar het stadhuis om alle mogelijke informatie over zijn huis te krijgen. De meeste van deze documenten kende John al.

Maar dankzij een kleine schets op een van de plattegronden ontdekte John nieuwe informatie. Volgens de documenten werd in 1961 door een bedrijf dat zwembaden bouwde een bouwvergunning aangevraagd – maar in de achtertuin bevond zich helemaal geen zwembad. Waarom had het bedrijf deze vergunning nodig?

Toen John de tekeningen zag, begreep hij dat hij veel voorzichtiger moest zijn met zijn zoektocht. Hij huurde professionals in om hem te helpen met het juiste gereedschap voor de klus. Dankzij de metaaldetectoren deden ze uiteindelijk een ontdekking die hen dichter bij de ontdekking bracht wat de “schat” precies was.

John was uitzinnig toen de metaaldetectoren op twee verschillende plaatsen begonnen te piepen. Hij markeerde de twee plaatsen nauwkeurig en hij trok zich een tijdje terug om uit te rusten en zijn volgende actie te plannen.

Als je nieuwsgierig bent naar wat vond – lees dan verder op de volgende pagina!